Floristjänster

Lyx i vardagen och till fest

Det finns få saker som är så uppskattade i vardagen som härliga blommor på soffbordet, nu har du möjlighet att få din bukett eller arrangemang levererad veckovis eller för bjudning. 

Festen skulle inte bli det samma utan sällskap, musik, god mat och den härliga känslan blommorna ger. Kanske ska du på en bjudning till helgen men hinner inte åka för att handla just den buketten värden förtjänar.

Kanske är det stundande bröllop? Det är inte många som kan åka ifrån sin butik för att just besöka kyrkan eller lokalen festen ska hållas i, dessutom någon som kommer med tips och ideér om hur man kan förhöja stämningen och temat som är satt för bröllopet, men det är just så vi arbetar. Vi har många års erfarenhet i branchen, allt från bröllop och fest till vardagens härliga buketter. 

Efter att ha drivit blommsterbutik i många år har möjligheten till annat sätt att arbeta på givit oss möjligheten att förvärva den kunskapen på ett nytt och spännande sätt, vi arbetar med dig från början till färdig produkt efter behovet, färg och form är viktiga nyckelspelaren men ett stort engagemnag och glädjen av att göra det lilla extra.