Boka sistaminuten
Pris från 99kr/tim*

Vi erbjuder nu möjligheten att köpa städning av oss till sista minuten priser.

Nedan kan du se vilka tider och städer som finns lediga i vårt bokningssystem. Du kan köpa färdiga timpaket på 3 eller 4 timmar. Sedan är det upp till dig att fylla tiden med vad du önskar. Kanske du vill ha en grovstädning i köket eller badrummet. Fyll i din priolista när du bokar. Tiderna ligger oftast 1-3 dagar fram i tiden och se vilka orter där finns lediga när du bokar (Står det Helsingborg är det med ca 1 mils radie) Oftast har vi inte tider längre fram än så.

Vi är en flexibel städfirma som ger det lilla extra! 

Du behöver inte tänka på något. Vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare. Dessutom hanterar vi allt med skatteverket och RUT avdraget.

Familjetid är ett familjeföretag som värnar om våra kunder. Målet är att alltid ge det lilla extra så det skall kännas lyxigt när ni kommer hem. 

Vi är en totalleverantör för tjänster i hemmet. Du kan även få RUT avdrag på ditt städ vilket gör att priset blir betydligt förmånligare. 

Du förbinder dig inte till löpande abonnemang utan betalar bara för de timmar du bokar. Om du önskar löpande städning så är det ett perfekt tillfälle att prova våra städtjänster.

Önskar du en komplett storstädning av din bostad kan du gå in på vår kampanjsida

Kampanjpriser

Nedan priser är efter att RUT är avdraget

Städning 3 timmar 

Välj själv vad du vill fylla din tid med. kök, badrum, golv eller dammning. Fönsterputs ingår inte i kampanjen. Framkörningsavgift tillkommer på 50kr.

299kr

Städning 4 timmar

Välj själv vad du vill fylla din tid med. kök, badrum, golv eller dammning. Fönsterputs ingår inte i kampanjen. Framkörningsavgift tillkommer på 50kr.

399kr 

Priserna är inklusive moms. 

*Priset gäller de färdiga timpaket du beställer. Önskar du fler timmar än ovan så är priset 210kr/timme. 

Vi utför i dagsläget städning i södra Sverige. Se på vilka orter vi levererar till. 

Erbjudandet gäller endast nya kunder samt vid ett tillfälle. Kampanjen går inte att kombinera med andra erbjudande.