Veckostädning

Efter dina behov

Hur går det till

Med ett löpande avtal kan Du försäkra dig om att alltid ha det städat där hemma och fokusera på familjen. 

Vi börjar med att sätta oss ner tillsammans hemma hos Er. Där går vi igenom hur städningen skall gå till, vilka ytor, tider som passar just dig. 

Kanske vill du lägga till något extra, så som tvätt och strykning eller att vi ska vattna blommorna. Eller du kanske bara vill ha städat golv och toaletter ena tillfället och hela huset vid andra tillfället. Här är det Du som kund som bestämmer vad vi ska sköta i Ditt hem, vi kommer gärna med förslag om så önskas.

Efter vårt möte bygger vi en unik kundprofil med ett tydligt städschema för just Ditt hem. Tex varje vecka gör vi lite extra på ett rum för att säkra så du har ett riktigt rent hem.

Du kan fritt välja mellan: 

- Varje vecka

- Varannan vecka

- 1 gång per månad

Vilka moment ingår i respektive tjänst

Använder du mobil så vrid telefonen 90 grader för bättre överblick

Fyll i formuläret om du vill att vi skall återkomma till dig och berätta mer

Material

Vi använder väl beprövade rengöringsmaterial och jobbar efter ISO 9001 som säkrar rätt städning och minimalt med bakterier. Du behöver inte ha några städredskap eller material hemma utan vi har med oss allt, tom dammsugare.

* Vid städning kan vi aldrig garantera att du får ett helt fläck och dammfritt hem. Vi jobbar metodiskt för att gå igenom alla ytor för att du skall få ett så rent hem som möjligt. Men ibland kan tex ljus göra att vi inte ser alla fläckar som kan ses vid andra vinklar.

Vad kostar det

I vår kalkylator kan du räkna på vad det skulle kosta att städa din bostad. Priserna är ett riktmärke, efter hembesök eller första städningen kan vi ge en mer exakt prisuppgift. Det som också avgör priset är hur mycket som är undanplockat och skicket i bostaden. 

I priserna ingår framkörningsavgift samt allt städmaterial. RUT är avdraget och Familjetid sköter allt med skatteverket.


Varför löpande abonnemang?

  • Du vet att det alltid är städat hemma och ni har det rent och fint
  • Det blir en lägre kostnad än att hyra in oss per tillfälle
  • Vi lär oss Ert hem och kan göra en bättre och effektivare städning
  • Du kan enkelt ändra tider om något oförutsett händer (5 dagar innan)
  • Kan enkelt säga upp abonnemanget när det passar dig
  • Vill du använda de timmarna som är bokade till något annat går det bra som att stryka eller byta lakan