Hemstädning!

Erbjudande!

Bli kund hos oss så bjuder vi dig på en Storstädning*

Erbjudandet gäller tom 31/1 2023 och vi har begränsat antal tider.

Räkna ut ditt pris för veckostädning!

Priserna är ett riktmärke, efter hembesök eller första städningen kan vi ge en mer exakt prisuppgift. Det som också avgör priset är hur mycket som är undanplockat, skicket i bostaden eller om ni har husdjur . Välj hur ofta du vill ha städat samt hur många kvadratmeter din bostad är på, så räknar kalkylatorn ut ditt pris. Framkörningsavgift på 100kr är inräknat i totalpriset. Minimidebitering är 2 timmar. 

 I vår nya kampanj bjuder vi på en storstädning när du blir abonnemangskund*.


- Du kan välja städning varje, varannan, var tredje eller var fjärde vecka.

- Allt städmaterial ingår inklusive dammsugare.

- All personal har schyssta arbetsvillkor och avtalsenliga löner.

- Vi erbjuder fritt hembesök för konsultation där vi ser över dina behov och hur du önskar din städning skall se ut.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar mer. Du kan även boka ett personligt hembesök här, där du har möjlighet att berätta om dina behov och vilket intervall som passar dig.


Fyll i förfrågan så återkommer vi till dig inom kort och berättar mer!

Varför Familjetid

Städmaterial ingårVi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare.

Ingen bindningstidDu binder inte upp dig till avtal med krångliga uppsägningstider eller timbankar.

FlexibilitetDu kan enkelt ändra tider eller pausa om något oförutsett händer.

FamiljeföretagVi är ett Familjeföretag som inte är för stora med närhet till våra kunder.

PåminnelseEtt sms skickas automatiskt ut dagen innan bokad städtid

Vad passar dig?Du kan välja att få städning varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka

Underlätta vardagen med veckostädning

Det är inte alltid lätt att få ihop livspusslet. För de allra flesta är vardagen hektisk, med många saker som ska hinnas med under kort tid. Det är barn som ska hämtas och lämnas på skolan, ett arbete som ska skötas och middagar som ska inhandlas och tillagas. Därutöver ska man försöka varva ner och hinna med att städa ett helt hem.

Genom att överlåta städningen till oss på Familjetid kan du underlätta vardagen och frigöra tid till viktigare saker. Du kan exempelvis spendera mer tid med barnen, ta tag i bortglömda hobbyaktiviteter eller bara koppla av. 

Hur går det till?

Vi börjar med att sätta oss ner tillsammans hemma hos er. Där går vi igenom hur städningen skall gå till, vilka ytor, tider som passar just dig.

Kanske vill du lägga till några extra tjänster som tvätt och strykning eller vattning av blommorna. Eller så har du några andra behov, exempelvis att du bara önskar städning av golv och toaletter vid ena tillfället och hela huset vid andra tillfället. Här det du som kund som bestämmer vad vi ska sköta i ditt hem, vi kommer gärna med förslag om så önskas.

Efter vårt möte bygger vi en unik kundprofil med ett tydligt städschema för just ditt hem!


Vad ingår i veckostädning?

Nedan ser du de moment som ingår i de olika lösningarna vi har. När du är veckokund kan du själv anpassa utefter dina behov.

Städmaterial

Vi använder väl beprövade rengöringsmaterial och jobbar efter ISO 9001 som säkrar rätt städning och minimalt med bakterier. Du behöver inte ha några städredskap eller material hemma utan vi har med oss allt, tom dammsugare.

Vid städning kan vi aldrig garantera att du får ett helt fläck och dammfritt hem. Vi jobbar metodiskt för att gå igenom alla ytor för att du skall få ett så rent hem som möjligt. Men ibland kan tex ljus göra att vi inte ser alla fläckar som kan ses vid andra vinklar.

* När du bestämmer dig för att boka minst 9 tillfällen inom 9 månader bjuder vi på storstädningen.  Om du inte önskar fortsätta efter storstädningen eller om de 9 tillfällen avbokas betalar du fullt pris för storstädningen ( plus ev. kostnad för utförda veckostädningar) enligt det överenskomna priset med Familjetid. 

Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll. 

Vi utför i dagsläget städning i södra Sverige. Se på vilka orter vi städar på.