Veckostädning

På dina villkor

Nu bjuder vi på en städning när du blir kund

Har du tröttnat att dra fram dammsugaren efter en veckas hårt arbete. Eller är det så att ni har en städfirma som inte riktigt lever upp till Era förväntningar?


Nu ger vi möjligheten att prova vår tjänst och vi bjuder på en städning när du blir kund*. 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar mer. Du kan även boka ett personligt hembesök här, där du har möjlighet att berätta om dina behov och vilket intervall som passar dig .

Se nedan och läs vad som brukar ingå i veckostädning

Erbjudandet gäller tom 31/10 2021

Räkna ut ditt pris för veckostädningen!

Priserna är ett riktmärke, efter hembesök eller första städningen kan vi ge en mer exakt prisuppgift. Det som också avgör priset är hur mycket som är undanplockat, skicket i bostaden eller om ni har husdjur . Välj hur ofta du vill ha städat samt hur många kvadratmeter din bostad är på, så räknar kalkylatorn ut ditt pris.

Vid veckostädning tillkommer framkörningsavgift på 100kr. I ovan kalkylator är framkörningsavgift inräknad. Minimidebitering är 2 timmar.

Fyll i förfrågan så återkommer vi till dig inom kort

Varför Familjetid?

Familjeföretag

Vi är ett Familjeföretag som inte är för stora och närhet till våra kunder.

Ingen bindningstid

Du binder inte upp dig till avtal med krångliga uppsägningstider eller timbankar.

Du behöver inte tänka på något

Vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare.

Enkelhet

Du kan enkelt ändra tider eller pausa om något oförutsett händer.

Glöm inte din städtid

Ett sms skickas automatiskt ut 24 timmar innan bokad städtid.

Vad passar dig

Du kan välja att få städning varje, varannan eller var tredje vecka

Underlätta vardagen med veckostädning

Det är inte alltid lätt att få ihop livspusslet. För de allra flesta är vardagen hektisk, med många saker som ska hinnas med under kort tid. Det är barn som ska hämtas och lämnas på skolan, ett arbete som ska skötas och middagar som ska inhandlas och tillagas. Därutöver ska man försöka varva ner och hinna med att städa ett helt hem.

Genom att överlåta städningen till oss på Familjetid kan du underlätta vardagen och frigöra tid till viktigare saker. Du kan exempelvis spendera mer tid med barnen, ta tag i bortglömda hobbyaktiviteter eller bara koppla av. 

Hur går det till?

Vi börjar med att sätta oss ner tillsammans hemma hos er. Där går vi igenom hur städningen skall gå till, vilka ytor, tider som passar just dig.

Kanske vill du lägga till några extra tjänster som tvätt och strykning eller vattning av blommorna. Eller så har du några andra behov, exempelvis att du bara önskar städning av golv och toaletter vid ena tillfället och hela huset vid andra tillfället. Här det du som kund som bestämmer vad vi ska sköta i ditt hem, vi kommer gärna med förslag om så önskas.

Efter vårt möte bygger vi en unik kundprofil med ett tydligt städschema för just ditt hem!

Vilka moment ingår i respektive tjänst

Använder du mobil så vrid telefonen 90 grader för bättre överblick

Städmaterial

Vi använder väl beprövade rengöringsmaterial och jobbar efter ISO 9001 som säkrar rätt städning och minimalt med bakterier. Du behöver inte ha några städredskap eller material hemma utan vi har med oss allt, tom dammsugare.

* Vid städning kan vi aldrig garantera att du får ett helt fläck och dammfritt hem. Vi jobbar metodiskt för att gå igenom alla ytor för att du skall få ett så rent hem som möjligt. Men ibland kan tex ljus göra att vi inte ser alla fläckar som kan ses vid andra vinklar.

Vi utför i dagsläget städning i södra Sverige. Se på vilka orter vi städar på. 

* Vi bjuder på en städning om du förbinder dig till minst 4 städ tillfällen enligt det överenskomna priset med Familjetid (3 + 1). Gratis städningen sker efter de 3 första är utförda. Erbjudandet gäller endast 1 gång per hushåll.