Företagsstädning

Vi underlättar på din arbetsplats

Företagsstädning på dina villkor

Ett välstädat kontor är en självklarhet för en bra arbetsmiljö. Det har en stor inverkan på medarbetarnas trivsel, välmående och prestationsförmåga på arbetsplatsen. Dessutom säkerställer det att besökare får ett bra helhetsintryck av företaget.

Många gånger står däremot inte städningen högst upp på agendan då du som företagare måste säkra att din dagliga verksamhet fungerar. Det är här som vi på Familjetid kommer in. Vi erbjuder professionell företagsstädning på dina villkor! 

Familjetid - din städpartner

Med våra värderingar noggrannhet, flexibilitet och engagemang är vi din rätta städpartner.

Med Familjetid som partner kan ni släppa allt som har med städningen att göra och istället fokusera fullt ut på kärnverksamheten. Vi är en totalleverantör som ser till att den dagliga städningen fungerar enligt era behov och önskemål. Ni slipper även tänka på att köpa in städmaterial och fundera på om toapapper och andra förbrukningsartiklar är påfyllda.

Vi är den extra medarbetaren som inte syns.

Våra tjänster inom företagsstädning

- Kontorsstädning

- Fönsterputs

- Matt tvätt

- Trappstädning

Börja med att boka ett förutsättningslöst möte med oss. Vi ser fram emot att höra från dig och veta mer om hur vi kan underlätta vardagen på just ditt företag. Välkommen till Familjetid - ditt förstahandsval inom företagsstädning!

Intresseanmälan

Du kan kontakta oss vardagar 8 - 16:30 via telefon 040-100194 eller mail info@familjetid.com alternativt fylla i nedan formulär så kontaktar vi dig via mail eller telefon.