Städfirma i Ängelholm

Städhjälp på dina villkor

Städfirma Ängelholm

Välkommen till Ängelholms mest flexibla städfirma, vi har många års erfarenhet av veckostädningar, storstädningar, grovstädningar samt flyttstädningar!

En flexibel partner för dig som vill bli veckokund!

- Välj det intervall som passar dig: Varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka
- Allt städmaterial ingår inklusive dammsugare.
- Många nöjda kunder! Läs mer om vad våra kunder tycker om oss här

Varför Familjetid

Städmaterial ingår

Vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare.


Ingen bindningstidDu binder inte upp dig till avtal med krångliga uppsägningstider eller timbankar.


FlexibilitetDu kan enkelt ändra tider eller pausa om något oförutsett händer.


FamiljeföretagVi är ett familjeföretag som inte är för stora med närhet till våra kunder.


PåminnelseEtt sms skickas automatiskt ut dagen innan bokad städtid


Välj intervallDu kan välja att få städning varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka


Storstädning

Komplett genomgång av din bostad. Du kan välja med eller utan fönsterputs! Allt städmaterial ingår! Pris från:

999kr

Ängelholm

Den vackra kuststaden som så vackert är belägen i nordvästra Skåne, en stad som senaste tiden varit i Sverigetoppen i Svensk Näringsliv! Ängelholm med mer än 40 000 invånare är en upptagen och livlig stad! I den staden finns mycket att uppleva och därför finns Familjetid städfirma till er som vill få ut maximalt med sin tid, oavsett om du vill arbeta mycket eller önskar spendera mer tid med familjen, kanske både och!

Vi har många nöjda och uppskattande kunder i Ängelholm och vi hoppas att även du önskar prova och underlätta din vardag genom att anlita ett städbolag som förstår Ängelholms vatten hårdhet. Många har egen brun vilket är i många fall är en utmaning vid städning.

Detta påverkar självklart hur man använder sig utav eventuella medel och kemikalier, kunskapen om vattnets egenskaper är en nyckel till att göra ett bra och hygieniskt arbete.

Att välja rätt städfirma i Skåne med tanke på att det finns så enormt många att välja mellan, sätter ganska stor press på kunden, därför är det viktigt att som kund få koll på vem man anlitar. Just kunskap om området är en sådan viktig punkt som missas ofta. Att välja en städfirma för att dem verkar trevliga är en viktig faktor, men vet städföretaget hur man gör jobbet rätt, bör vara minst lika avgörande.

Efter många års erfarenhet i branschen har vi stött på förstörda golv, fogar och bänkskivor där skadorna är svåra att behandla och rengöra, visa av dessa är så pass skadade att det ibland måste bytas ut, att veta hur man arbetar minskar risken för skador, skador som sedan påverkar plånboken.

En annan viktig aspekt man behöver tänka på är bra miljöval, att använda för mycket kemikalier eller fel kemikalier är stor miljöbov, detta kan vi undvika genom att använda rätt produkter. Vi arbetar mestadels med något som heter ultrarent vatten, du kan läsa mer om den här ......

Det är vatten med fantastiska egenskaper, många inom sjukvård och läkemedelsindustrin använder vattnet i sin städning eftersom den är snäll mot miljön och effektiv mot smuts, fläckar och avlagringar.

Välkommen Ängelholms borna och boka en städning med en städfirma som vet hur man gör jobbet!

Här utför vi våra tjänster