Visningsstäd

Skall du sälja din bostad? Du behöver ha det fint både inför fotografering och när spekulanter kommer. Låt oss hjälpa dig med städningen!

När du bokar visningsstädning kan du vara säker att det utförs den förutbestämda dagen. Så att du kan känna dig trygg att städningen utförs enligt plan. 

Du kan välja med eller utan fönsterputs. Vi rekommenderar att ni bokar med då bostaden kommer mer till sin rätt med skinande rena fönster.

Har du flera visningar kan du sedan komplettera med extra städningar men vill fräscha upp så kan du boka lite enklare städningar.

Priser

Priserna är inklusive moms och efter RUT är avdraget. Erbjudandet gäller för hela boendeytan och kan inte kombineras med andra erbjudande. Det tillkommer framkörningsavgift på 150kr

Vid visningsstädning har vi med oss allt städmaterial. Det kommer 1-2 personer och det räknas ta ca 3-5 timmar beroende på vilken storlek på bostad.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för mer info.

Vad säger våra kunder om oss?

Vanliga frågor om Visningsstädning

1. Behöver man plocka undan något inför städningen?

Ju mer som är undanplockat desto mer får ni utav städningen. Framförallt på köksbänk och golven. Har ni beställt fönsterputs så behöver ni plocka undan i fönsterkarmar.

2. Måste jag ha eget städmaterial?

Nej, vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare. 

3. Tar ni bort fläckar?

Fläckborttagning görs på lister, köksluckor, golv och i duschutrymme. Vi tar inte bort fläckar på väggar då det kan vara vattenbaserad färg och kan missfärgningar.

4. Hur lång tid tar en visningsstädning?

Det beror på vilken storlek på bostaden, och om ni har valt till fönsterputs En storstädning tar mellan 3-5 timmar beroende på storlek och hur många personer vi kommer. 

5. Hur många personer kommer ni vid en visningsstädning?

Det kommer 2-3 personer.

Vad ingår i visningsstädningen?

Se nedan på de olika paketen för att hitta den lösning som passar dig bäst.

Vi utför i dagsläget städning i södra Sverige. Se på vilka orter vi levererar till. 

Erbjudandet gäller endast nya kunder samt vid ett tillfälle. Kampanjen går inte att kombinera med andra erbjudande. 

Här utför vi våra tjänster