Städfirma i Helsingborg

Städhjälp på dina villkor

Städfirma Helsingborg

Välkommen till Helsingborgs mest flexibla städfirma, vi har många års erfarenhet av veckostädningar, storstädningar, grovstädningar samt flyttstädningar!

En flexibel partner för dig som vill bli veckokund!

- Välj det intervall som passar dig: Varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka
- Allt städmaterial ingår inklusive dammsugare.
- Många nöjda kunder! Läs mer om vad våra kunder tycker om oss här

Varför Familjetid

Städmaterial ingår

Vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare.


Ingen bindningstidDu binder inte upp dig till avtal med krångliga uppsägningstider eller timbankar.


FlexibilitetDu kan enkelt ändra tider eller pausa om något oförutsett händer.


FamiljeföretagVi är ett familjeföretag som inte är för stora med närhet till våra kunder.


PåminnelseEtt sms skickas automatiskt ut dagen innan bokad städtid


Välj intervallDu kan välja att få städning varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka


Storstädning

Komplett genomgång av din bostad. Du kan välja med eller utan fönsterputs! Allt städmaterial ingår! Pris från:

999kr

Helsingborg

Sundets pärla! Vackra Helsingborg, som har tagit sig an en utmaning utöver det vanliga!

Med sin underbara målsättning att bli klimatneutral fram till 2030, vilket arbete som hela kommunen gör, ni är utvalda inom EU med 99 andra städer för den uppgiften, det är stor uppgift att bära!

Vi har alla ett ansvar tillsammans för miljön och hur vi ska göra det bästa för våra framtida generationer, allt från industrier till hur vi inom det privata hemmet. Vi tänker på elförbrukningen, transport till och från jobb och aktiviteter, hur vi sorterar avfall. Det är både smått och stort som påverkar vår närmiljö och klimatet.

Vi har också ett ansvar hur vi använder kemikalier i det dagliga. Du har precis hittat en städfirma som tänker just i dessa banor, där vi ständigt utmanar oss själva att tänka kring hur vårt nästa steg ska ta oss och hur tar vi oss fram på bästa sätt. Därför är det viktigt att kunden ska göra sitt bästa val direkt. Välj den städfirman som blir bäst i långa loppet, som utvecklas i rätt riktning som Helsingborg stad gör.

Att välja rätt städfirma i Skåne med tanke på att det finns så enormt många att välja mellan, sätter ganska stor press på dig som kund, därför är det viktigt att som kund få koll på vem man anlitar. Just kunskap om området är en sådan viktig punkt som missas ofta. Att välja en städfirma för att dem verkar trevliga är en viktig faktor, men vet städföretaget hur man gör jobbet rätt och hur vattnet är i ditt område för att inte överanvända kemikalier i onödan, bör vara minst lika avgörande.

Efter många års erfarenhet i branschen har vi stött på förstörda golv, fogar och bänkskivor på grund av fel användning av kemikalier, där skadorna är svåra att behandla och rengöra, visa av dessa är så pass skadade att det ibland måste bytas ut, att veta hur man arbetar minskar risken för skador, skador som sedan påverkar plånboken.

Att använda för mycket kemikalier eller fel kemikalier är också stor miljöbov, detta kan vi undvika genom att använda rätt produkter. Vi arbetar mestadels med något som heter ultrarent vatten, du kan läsa mer om den här ......

Det är vatten med fantastiska egenskaper, många inom sjukvård och läkemedelsindustrin använder vattnet i sin städning eftersom den är snäll mot miljön och effektiv mot smuts, fläckar och avlagringar.

Välkommen att boka in oss Helsingborg! Vi kan din stad

Här utför vi våra tjänster