Städfirma i Landskrona

Städhjälp på dina villkor

Städfirma Landskrona

Välkommen till Landskrona mest flexibla städfirma, vi har många års erfarenhet av veckostädningar, storstädningar, grovstädningar samt flyttstädningar!

En flexibel partner för dig som vill bli veckokund!

- Välj det intervall som passar dig: Varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka
- Allt städmaterial ingår inklusive dammsugare.
- Många nöjda kunder! Läs mer om vad våra kunder tycker om oss här

Varför Familjetid

Städmaterial ingår

Vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare.


Ingen bindningstidDu binder inte upp dig till avtal med krångliga uppsägningstider eller timbankar.


FlexibilitetDu kan enkelt ändra tider eller pausa om något oförutsett händer.


FamiljeföretagVi är ett familjeföretag som inte är för stora med närhet till våra kunder.


PåminnelseEtt sms skickas automatiskt ut dagen innan bokad städtid


Välj intervallDu kan välja att få städning varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka


Storstädning

Komplett genomgång av din bostad. Du kan välja med eller utan fönsterputs! Allt städmaterial ingår! Pris från:

999kr

Landskrona

Staden som vi har börjat att Älska, en stad som nuddar Öresund och har de vackraste solnedgångarna! En stad med en intressant historia, vackra byggnader, Nya Vattentornet som sträcker sig majestätiskt ut över oss, kolonistugorna, citadellområdet och hamnen med Nyhamn. Allt detta får vi njuta av dagligen om vi bara tar oss tid.

I en tid där jobb och alla måsten pockar på oss människor finns det inte alltid tid för det vi gärna önskar göra, att ta sig tid och njuta av vårblommorna kring Citadellet, på sommaren njuta av våra stränder, promenera bland Hilles Högar, hösten i centrum en solig dag på torgets uteserveringar och se över Ven en kylig vinterdag är magiskt. Tänka sig så mycket vi över 33 000 invånare kan njuta av dagligen.

Vi har växt i Landskrona som företag och är idag en av de större städbolag i Skåne, detta gjorde vi på rekordtid, men fortfarande har vi mycket kvar att göra i denna fantastiska del av Skåne. Vi har kunder i Landskrona och dess närområde som har utvecklat ett fantastiskt samarbete med oss, vi är så enormt stolt städbolag! Det är tack vare kunskaper vi lärt oss metodiskt, både genom kontinuerliga utbildningar, och nyfikenhet på bra miljöval.

Vi vet att du som kund har inte ett enkelt arbete framför dig när du ska välja en städfirma för just din bostad, men vi ser det som ganska enkelt. Vi gör halva jobbet åt dig redan här och nu. Att välja ett kommunikativt, flexibelt och lyhörd städfirma är en självklarhet, borde det vara till alla som önskar ha städtjänster regelbundet, det ska även kännas förtroendegivande för dig som kund, allt det har vi redan. Nu kommer vi till det svåra för dig att ta redan på, kan städfirman utföra arbetet på rätt sätt. JA vi kan! Anledningen är som vi nämnt tidigare är kunskap. Det krävs kunskaper i kemi, i material samt vattnets egenskaper. Till exempel, hur mycket kemikalier kan det behövas här i Landskrona för att inte överdosera och förstöra, behövs det ens kem för detta ändamål?

Det mesta går att göra utan påverkan på miljön, det är just den kunskapen som är så fantastiskt och utmärkande för oss. Vi jobbar smartare, det gäller att veta för att inte förstöra. Tyvärr har vi sett allt för mycket förstörda golv, tvättställ, diskbänkar och fogar. Ibland går det inte att åtgärda längre, vilket är ledsamt, men många gånger kan vi hjälpa till och se till att dina ytor får tillbaka sin ursprungliga lyster och funktion. Därför kan du lita på din lokala städfirma, vi kan Landskrona och jobbar gärna med dem som uppskattar kunskap.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök!

Här utför vi våra tjänster