Städfirma i Lomma

Städhjälp på dina villkor

Här kan du se en jämförelse över våra privat städtjänster. Grönt innebär att det ingår och rött att det inte ingår.

Populär Lomma för både besökare under sommarens varma dagar och alla barnfamiljer som uppskattar bra skolor för sina barn samt goda kommunikationer till alla de större orterna! Lomma ligger på ett perfekt läge för den medvetna familjen. Här har man allt nära sig och kan njuta av lugnet ifrån livliga staden Malmö.

Det är inte så konstigt att Lomma växer hela tiden och att man stannar i området. Här finns både stora fastigheter, lyxiga kåkar, lägenheter i alla tänkbara utföranden och storlekar, Lomma är till för alla som önskar njuta av bekvämligheterna och naturen.

Därför är det många som i Lomma använder tjänster för att ha tid för det som är viktigt för dem. En sådan tjänst är hemstädning. Många städbolag arbetar gärna i Lomma, inte mist vi!

En bra städfirma i Skåne är däremot inte det enklaste att hitta.

Tjänster som ofta önskas ses sällan som olika, alla behöver vi ha det städat omkring oss, dels för trivsel, dels för hygienen. Skillnaden syns framför allt i kunskapen. Att finna en städfirma som förstår att kommunikation och samarbete är viktigt är kanske inte unikt, det borde vara en självklarhet för alla serviceyrken men behovet är mycket större än så. Det handlar främst som att arbeta målmedvetet för miljön, det handlar om att ständigt arbeta fram system som underlättar arbetet, att ha kunskaper om arbetsmaterial, kundens val av inredning och kemikale läran, allt detta höjer kundens upplevelse men också att inte förstöra material som skall hålla många år framöver. Det är att visa respekt för kundens egendom.

Vi har den kunskapen och använder den dagligen, inte minst när det kommer till kommunens vatten, hur hård är den, behöver vi använda mycket, lite eller inga kem alls? Kvalitet och omvårdnad ligger i de små detaljerna.

Tyvärr har man sett allt för många förstörda ytskikt på grund av feldoseringar eller till och med fel använda medel på känsliga ytor, det blir vi många gånger ledsna över.

I Visa fall kan vi avhjälpa men ibland är det redan för sent.

Därför ligger det en del ansvar på den som utför arbetet och det ligger även ansvar på beställaren för att få koll på ifall städbolag man anlitar kan sådant.

Vi hjälper gärna dig med din bostad, vi startar ett samarbete som är önskvärd långsiktigt för båda parter. Vi kan området, sedan kan vi ditt hem och du som kund kan känna en trygghet med att vi alltid jobbar på att bli bättre och ger er ett bra val för både miljön och plånboken i det långa loppet. Dina saker kommer att hålla sig fina över betydligt längre tid.

Välkommen att kontakta oss för ett hembesök och berätta för oss vad som är extra viktigt för dig och ditt hem!