Städfirma i Lund

Städhjälp på dina villkor

Städfirma Lund

Välkommen till Lunds mest flexibla städfirma, vi har många års erfarenhet av veckostädningar, storstädningar, grovstädningar samt flyttstädningar!

En flexibel partner för dig som vill bli veckokund!

- Välj det intervall som passar dig: Varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka
- Allt städmaterial ingår inklusive dammsugare.
- Många nöjda kunder! Läs mer om vad våra kunder tycker om oss här

Varför Familjetid

Städmaterial ingår

Vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare.


Ingen bindningstidDu binder inte upp dig till avtal med krångliga uppsägningstider eller timbankar.


FlexibilitetDu kan enkelt ändra tider eller pausa om något oförutsett händer.


FamiljeföretagVi är ett familjeföretag som inte är för stora med närhet till våra kunder.


PåminnelseEtt sms skickas automatiskt ut dagen innan bokad städtid


Välj intervallDu kan välja att få städning varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka


Storstädning

Komplett genomgång av din bostad. Du kan välja med eller utan fönsterputs! Allt städmaterial ingår! Pris från:

999kr

Lund

Universitetsstaden Lund, så uppskattad med sin tusenåriga historia som möter moderna tiden och tekniken. Men fantastiskt mysiga kullerstensgator med charmiga gränder och färglåda gatuhus, här saknas inte kultur, historia eller kunskap.

Lund med både sin ståtliga domkyrka och fakulteter saknar inte någonting.

Dessutom har Lund en engagerad städfirma till sitt förfogande.

Vi har många härliga kunder i Centrala Lund och Lunds omnejd, detta är vi väldigt glada över då vi tack vare våra trogna kunder ständigt växer i området.

För att göra ett bra arbete hos våra kunder krävs det mer än bara kunskap om kunden, det krävs kunskaper i städmetoder och läran om vattnets betydelse för självaste städningen samt påverkan.

Därför ser vi det som ganska självklart att välja rätt städbolag, men som kund har man inte alltid inblick i hur viktigt och avgörande sådan kunskap kan vara. Det känns mest naturligt att välja en städfirma som man får förtroende för där personalen är trevlig och det går att framföra sina önskemål till, men det borde vara en självklarhet. Vi vill ge våra kunder mer än så. Kunskap kan man läsa sig till men sedan kommer erfarenheten av yrket. Det finns tyvärr inte tillräckligt många städfirmor som känner stolthet för sitt yrke, jobbet är bara en språngbräda till något annat. Så vill inte vi ha det, att vara anställd på Familjetid skall kännas bra och man ska känna stolthet för den städfirma man arbetar för, känna stolthet för sitt yrke.

Vi kan Lund, vi kan många kommuner häromkring, vi är en städfirma i Skåne som gjort läxan och vill ständigt utvecklas. Det driver oss framåt liksom att ständigt få nya kunder i ditt område. Vi strävar mot att bi det städbolag som alla Lundabor har som sitt självklara val, en städfirma i Skåne som gör alltid lite mer och är väl förberedd för sin uppgift.

Kontakta oss idag och ta del av vår kunskap om just hur man städar hemma hos dig på bästa hållbara och miljösäkra sättet. Välkommen!


Här utför vi våra tjänster