Städfirma i Malmö

Städhjälp på dina villkor

Städfirma Malmö

Välkommen till Malmös mest flexibla städfirma, vi har många års erfarenhet av veckostädningar, storstädningar, grovstädningar samt flyttstädningar!

En flexibel partner för dig som vill bli veckokund!

- Välj det intervall som passar dig: Varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka
- Allt städmaterial ingår inklusive dammsugare.
- Många nöjda kunder! Läs mer om vad våra kunder tycker om oss här

Varför Familjetid

Städmaterial ingår

Vi har med oss allt städmaterial inklusive dammsugare.


Ingen bindningstidDu binder inte upp dig till avtal med krångliga uppsägningstider eller timbankar.


FlexibilitetDu kan enkelt ändra tider eller pausa om något oförutsett händer.


FamiljeföretagVi är ett familjeföretag som inte är för stora med närhet till våra kunder.


PåminnelseEtt sms skickas automatiskt ut dagen innan bokad städtid


Välj intervallDu kan välja att få städning varje, varannan, var 3:e eller var 4:e vecka


Storstädning

Komplett genomgång av din bostad. Du kan välja med eller utan fönsterputs! Allt städmaterial ingår! Pris från:

999kr

Malmö

Våra städtjänster i Malmö

Livliga Malmö, Sveriges snabbast expanderande storstad! Denna vackra stad med över 320 000 invånare med representanter från 183 olika länder, här trängs invånare i ett betydande näringsliv med både små och stora bolag, här finns det mycket liv i konstant rörelse. Här utvecklas mycket inom medicinteknik, IT, bygg och till allt det, logistiken.

Kulturen, kreativiteten flyter i staden, teater, konst, musik samtidigt har staden flest pubar och restauranger per invånare i hela Sverige.

Hur lyckas Malmö att dessutom njuta av vad staden har att erbjuda, staden som även kallas för parkernas stad! Men inte nog med det, så är staden aktiv med idrott och har fantastiska framgångar genom tiderna tack vare Malmö FF och Malmö Redhawks!

Här arbetar även vi, att få hjälpa Malmöiter med sina vardagsbestyr är väldigt uppskattat, inte så konstigt med tanke på allt ni ska hinna med.

Vi är så enormt stolta över att få utvecklas och göra resan med er då även vi växer i väldig hastig takt. Så en städfirma i Skåne som förstår sig på Malmöbornas takt och behov är den avgörande nyckeln till god förståelse och i slutändan god Kvalitet.

För det är inte det enklaste för en privatperson att bedöma hur bra en städfirma är för just denne. Utmaningen ligger i att det finns enorm uppsjö av städbolag att välja emellan. Detta förstår vi därför tror vi att det inte räcker mad att det ska kännas rätt samt att ha en god kommunikation med sin städfirma, det ser vi som en självklarhet.

Det behövs framför allt kunskap ifrån den städfirma om material, teknik, läran om olika kemikalier och hur dessa skall användas och inte minst vattenkvaliteten i staden man arbetar i, den kommer påverka hur man kan skydda och vårda inredningsmaterialen man har i sin bostad. Malmöstad har medelhårt vatten, vilket orsakar aningen mer kalkavlagringar än i andra kommuner som till exempel Lomma, men inte lika hårt som i Burlöv.

Vi bär på enorm stolthet i vad vi kan och hur vi arbetar, då vi är unika i städtekniken vi använder oss av, vi berättar gärna hur vi jobbar när vi kommer ut på ett besök, då det är oftast med det man börjar när man ska påbörja ett lyckat samarbete.

Att välja rätt behöver inte bli svårt i slutändan, välj den städfirman i Skåne som kan din ort och som ständigt arbetar för att utvecklas med kunden, som lyssnar till behoven och arbetar flexibelt, men där du kan lita på att städfirman kan sitt arbete och utför städningen på rätt sätt med rätt metod.

Välkommen att boka in ett hembesök för att starta god samarbete.

Här utför vi våra tjänster